로그인
KOR
ENG
고려대학교
자료검색
학과별
학술지
학술행사
컬렉션
제목순
학위논문제출
제출내역
자주하는 질문
dCollection 이란?
검색
검색 상세
검색 상세
Improving the Quality of the Black Ripe Table Olives: Reduction of Acrylamide and Determination of Ethanol and Styrene as Simple and Rapid Method to Detect Low Quality Black Ripe Table Olives
Tang, Shuaikun
원문보기
주제(키워드)
ACRYLAMIDE
,
Acrylamide
,
BLACK
,
BLACK RIPE TABLE OLIVE
,
Black ripe table olive
,
DETECT
,
DETERMINATION
,
ETHANOL
,
IMPROVING
,
LOW
,
METHOD
,
OLIVES
,
QUALITY
,
Quality
,
RAPID
,
REDUCTION
,
RIPE
,
SIMPLE
,
STYRENE
,
Styrene
,
TABLE
발행기관
University of California, Davis.
발행년도
2016
학위명
박사
학과 및 전공
Food Science
UCI
I804:11009-000000149010
DOI
10.23186/korea.000000149010.11009.0001032
제출원본
PQDT10165716
반출
Meta View
목록
LOADING...